Dag 2 - Veckans andra blodpudding
Sådärja. Nu har det börjat på riktigt.
Veckans andra blodpudding avnjöts på klassiskt vis med lingonsylt. Självklart hade jag bacon till också :)
Fick höra att en arbetskollegas vän brukade äta blodpudding med senap. Lät konstigt, men jag är rätt öppen för det mesta. Men eftersom senap inte är min favoritgrej så blir det nog inte så att jag testar det.
Däremot så skulle man tydligen ha stekt ägg till sin radhusbiff. Och ha riktigt fläsk till.
Den som fortsätter följa mina blodpuddingsdagar får se om eller när och isf vad jag tycker om ägg till blodpuddingen.
Jag är förresten långt ifrån trött på blodpudding efter dagens lunch. Imorgon blir det en ny sylt till tillbehör.. Och eventuellt kommer det en bild på spektaklet också.
/J
Veckans andra blodpudding avnjöts på klassiskt vis med lingonsylt. Självklart hade jag bacon till också :)
Fick höra att en arbetskollegas vän brukade äta blodpudding med senap. Lät konstigt, men jag är rätt öppen för det mesta. Men eftersom senap inte är min favoritgrej så blir det nog inte så att jag testar det.
Däremot så skulle man tydligen ha stekt ägg till sin radhusbiff. Och ha riktigt fläsk till.
Den som fortsätter följa mina blodpuddingsdagar får se om eller när och isf vad jag tycker om ägg till blodpuddingen.
Jag är förresten långt ifrån trött på blodpudding efter dagens lunch. Imorgon blir det en ny sylt till tillbehör.. Och eventuellt kommer det en bild på spektaklet också.
/J
Dag 1 - Veckans första blodpudding
Veckans första blodpudding avnjöts i arbetsplatsens matsal tillsammans med fem skivor bacon och, min favorit till blodpudding, jordgubbssylt. Eftersom man inte får juice eller saft, öl eller smaksatt vatten på mitt jobb om man inte köper deras blodpuddingfria lunch för 58,- så det fick bli ett glas vatten för mig.
Snabbt slank måltiden ner i min hungriga mage och mätt blev jag. Veckans första blodpudding var fantastiskt njutbar.
Längtade nästan till morgondagens blodpudding. Vad det blir för tillbehör får ni läsa om imorgon.
/J
Snabbt slank måltiden ner i min hungriga mage och mätt blev jag. Veckans första blodpudding var fantastiskt njutbar.
Längtade nästan till morgondagens blodpudding. Vad det blir för tillbehör får ni läsa om imorgon.
/J
Projektet
Välkomna till min blogg om mitt projekt.
Projektet kommer att gå ut på att jag ska äta enbart blodpudding, bacon och sylt till lunch i en veckas tid. Detta är till att börja med. Om jag känner att jag inte har tröttnat på smaken så kommer blodpuddingsluncherna att bli dessto fler. En vecka i taget helt enkelt.
Och varför gör jag då detta? Jo, det är ju faktiskt rätt billigt att köpa blodpudding (ca 10,-/förp.). Så kostar ju inte bacon så hemskt mycket heller. Och sylt går ju inte åt så snabbt normalt sett. Så en anledning är för att det är billigt.
Så är det ju faktiskt hemskt gott med blodpudding. Så jag gör det för att det är lite utav en kul grej för mig.
Kommer att skriva iaf ett inlägg om dagen för att berätta om hur dagens blodpuddinglunch var. Alltså vad för sylt jag hade till, om jag bytte ut baconet mot sidfläsk istället och om jag börjar tröttna eller om det kanske rent av blir godare!
Ska försöka att då och då även lägga med någon bild för att ni läsare ska få se vilken fantastisk lunch jag får i mig.
Tips på vad jag kan byta ut sylten mot är välkommet. Jag har tidigare fått höra att kaviar ska vara gott, men det återstår att se om det blir någonting jag kommer att våga mig på.
Tills imorgon.
/J
Projektet kommer att gå ut på att jag ska äta enbart blodpudding, bacon och sylt till lunch i en veckas tid. Detta är till att börja med. Om jag känner att jag inte har tröttnat på smaken så kommer blodpuddingsluncherna att bli dessto fler. En vecka i taget helt enkelt.
Och varför gör jag då detta? Jo, det är ju faktiskt rätt billigt att köpa blodpudding (ca 10,-/förp.). Så kostar ju inte bacon så hemskt mycket heller. Och sylt går ju inte åt så snabbt normalt sett. Så en anledning är för att det är billigt.
Så är det ju faktiskt hemskt gott med blodpudding. Så jag gör det för att det är lite utav en kul grej för mig.
Kommer att skriva iaf ett inlägg om dagen för att berätta om hur dagens blodpuddinglunch var. Alltså vad för sylt jag hade till, om jag bytte ut baconet mot sidfläsk istället och om jag börjar tröttna eller om det kanske rent av blir godare!
Ska försöka att då och då även lägga med någon bild för att ni läsare ska få se vilken fantastisk lunch jag får i mig.
Tips på vad jag kan byta ut sylten mot är välkommet. Jag har tidigare fått höra att kaviar ska vara gott, men det återstår att se om det blir någonting jag kommer att våga mig på.
Tills imorgon.
/J