bloggen nedlagd

Lägger ner efter bara fem dagar.
Under lördagen så såg jag inte alls fram emot att äta blodpudding. Det var inte lika roligt längre. Det handlar alltså inte om att jag tröttnat på smaken eller så.
Sen så blev den här bloggen inte riktigt vad jag hade väntat mig. Inte en enda kommentar trots nästan 100 läsare på en vecka. Jag får alltså ingen feedback eller peppande kommentarer.

Så det blev alltså inte någon blodpudding i lördags, söndags eller idag, måndag.

Får se om denna blogg någon gång återuppstår i samma form eller i någon ny. Det visar sig helt enkelt.

Så adjö och tack för fisken.

/J

Dag 5 - Blodpuddingen är slut!

Dag fem av blodpuddingsätandet är snart över. Det blev en vanlig blodpudding idag. En vanlig blodpudding för mig är blodpudding med bacon och jordgubbssylt. Det blev väldigt bra, som vanligt.
Nu kommer alltså helgen och mer blodpudding måste inhandlas. Likaså mer bacon. Allt som jag köpte inför denna vecka i söndags är alltså slut nu. En blodpuddingsfri kyl känns nästan lite läskigt och ledsamt. Men det måste jag alltså råda bot på imorgon.
Förresten har jag börjat märka av mitt överdoserande av järn. Man får ju trots allt i sig 110% av RDI i ett paket blodpudding.

Nu är det nattetid snart och denna man ska bestämt sova.

En helg fylld med mer spännande, härlig blodpudding väntar!

/J

Dag 4 - Höjer nivån

Det blev en rätt stor matlåda till jobbet idag. Testade lite nya grejer också.
Blodpudding med ägg och sidfläsk. Och drottningsylt till det.
Ägg passade hur bra som helst till blodpuddingen. Sidfläsket var lite sisådär. Är inte så jätteförtjust i allt fett som tillhör. Drottningsylten var riktigt bra den med. Hittills är det vara lingonsylten som jag tyckt mindre om. Men sen så är jag inte så jätteförtjust i den sylten vanligtvis heller så..
Imorgon får det nog bli en lättare variant då jag ska ut på aktiviteter direkt efter jobbet och vill inte ah så mycket låda att bära omkring på. Alternativt att jag diskar och lämnar lådan på jobbet och tar med den hem på måndag istället..
Sen är det ju trots allt fredag imorgon och jag känner att blodpuddingsveckan har jag med enkelhet glidit igenom. Känner ändå att det vore rätt kul att äta någonting annat till lunch någon gång. Men siktet är i vilket fall som helst justerat från en vecka till två. Nästa söndag ska jag ha bestämt mig om det blir ytterligare en vecka. Alltså en tredje vecka.

Jag har inte fått in några bra tips på vad jag kan göra med min blodpudding. Så sånt efterlyser jag. Hur gör ni eran blodpudding och vad har ni för tillbehör?

/J

Dag 3 - Min pappa tycker inte om blodpudding.

Onsdag och det betyder dag tre i blodpuddingsfrossan.
Blåbärssylt tänkte jag skulle passa bra till dessa ljuvliga blodbiffar. Och det gjorde det verkligen! Blåbärssylt är nog lika gott som jordgubbssylt att ha till blodpuddingen.
Har ni inte testat detta än så föreslår jag att ni gör detta nästa gång det blir blodpudding till lunch eller middag.

Tog ledigt från jobbet idag för att jag hade ett större ärende att sköta. Så blodpuddingen fick förtäras på annan plats än jobbets matsal.
Lyckades få en bild med min kamera för er intresserade.


Så ser den alltså ut när den ligger i min matlåda. I all sin fröjd. Underbara pudding!

Ser fram emot morgondagen då det blir ytterligare något nytt jag tillför lunchen. Kanske kan det bli något hyffast radikalt? Den som lever får se för det kommer att rapporteras i denna blogg imorgon kväll.

/J
RSS 2.0